1- دانشگاه ایلام ، soleimanbeigi@yahoo.com 2- دانشگاه ایلام
چکیده: (12805 مشاهده)
بنه یک میوه روغنی است که کاربردهای دارویی، غذایی و صنعتی فراوانی از آن گزارش شده است. از دیر باز این میوه توسط مردم استان ایلام به صورت های دارویی و خوراکی مصرف شده است. در این تحقیق ضمن بررسی مصارف سنتی و عمومی آن بین ایلامیان، ویژگی های شیمیایی و خواص تثبیت شده آن از نظر علمی بررسی شده است. همچنین سعی گردیده است که فاکتورهای مؤثر روغن بنه با سایر روغن های شناخته شده خوراکی مقایسه گردند.
Soleiman-Beigi M, Arzehgar Z. A review Study on Chemical Properties and Food Indexes of Mastic Oil Compared With Olive, Sunflower and Canola oils. The Ilamian Traditional Uses of Mastic. J. Ilam Uni. Med. Sci. 2013; 21 (5) :1-13 URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-890-fa.html
سلیمان بیگی محمد، ارزه گر زینب. مطالعه مروری خواص شیمیایی و شاخصهای غذایی روغن بنه در مقایسه با روغنهای زیتون، آفتابگردان و کانولا. استفادههای سنتی مردم ایلام از فراوردههای درخت بنه . مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام. 1392; 21 (5) :1-13