1- دانشگاه ایلام ، soleimanbeigi@yahoo.com 2- دانشگاه ایلام
چکیده: (11441 مشاهده)
بنه یک میوه روغنی است که کاربردهای دارویی، غذایی و صنعتی فراوانی از آن گزارش شده است. از دیر باز این میوه توسط مردم استان ایلام به صورت های دارویی و خوراکی مصرف شده است. در این تحقیق ضمن بررسی مصارف سنتی و عمومی آن بین ایلامیان، ویژگی های شیمیایی و خواص تثبیت شده آن از نظر علمی بررسی شده است. همچنین سعی گردیده است که فاکتورهای مؤثر روغن بنه با سایر روغن های شناخته شده خوراکی مقایسه گردند.
Soleiman-Beigi M, Arzehgar Z. A review Study on Chemical Properties and Food Indexes of Mastic Oil Compared With Olive, Sunflower and Canola oils. The Ilamian Traditional Uses of Mastic. Journal of Ilam University of Medical Sciences 2013; 21 (5) :1-13 URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-890-fa.html
سلیمان بیگی محمد، ارزه گر زینب. مطالعه مروری خواص شیمیایی و شاخصهای غذایی روغن بنه در مقایسه با روغنهای زیتون، آفتابگردان و کانولا. استفادههای سنتی مردم ایلام از فراوردههای درخت بنه . مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام 1392; 21 (5) :13-1