[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations63203627
h-index2719
i10-index18779
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: دوره 23، شماره 7 - ( 11-1394 ) ::
جلد 23 شماره 7 صفحات 189-181 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز
پریسا قربانی1، داریوش حمیدی علمداری2، فریده نامور*3، پریچهره یغمایی1
1- دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران
2- دانشگاه علوم پزشکی مشهد
3- دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد ، farideh.namvar@gmail.com
چکیده:   (6930 مشاهده)

مقدمه: استرس اکسیداتیو به عنوان عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدانت ها تعریف می شود. استرس اکسیداتیو با بروز بیماری های مزمن هم چون دیابت و سرطان در ارتباط است، از این رو تولید آنتی اکسیدانت های سنتزی و طبیعی جهت جلوگیری از استرس اکسیداتیو و اثرات مخرب آن ضروری است. در این راستا می توان نانو ذرات تولید شده به روش سبز را مورد استفاده قرار داد که خواص آنتی اکسیدانتی نشان می دهند. هدف از این تحقیق بررسی اثر آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره سنتز شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز می باشد.

مواد و روش ها: فعالیت آنتی ‏اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز با استفاده از قابلیت جذب  رادیکال های DPPH(1، 1- دیفنیل-2- پیکریل- هیدرازیل)، ABTS (2، 2-آزینو بیس(3-اتیل بنزوتیازولین 6-سلفونیک اسید)) و OH (هیدروکسیل) سنجش شد.

یافته های پژوهش: نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز به عنوان مهارکننده رادیکال  DPPH (IC50 =170 µM)  و ABTS (IC50 =30 µM) و هیدروکسیل(IC50= 350 µM)  عمل کرده است.

بحث و نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز، دارای فعالیت قوی آنتی اکسیدانتی است. خاصیت آنتی اکسیدانتی نانو ذرات نقره سماق، آن ها را در درمان بسیاری از بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو و دیگر کاربردهای زیست پزشکی ارزشمند می سازد.

واژه‌های کلیدی: نانو ذره نقره، فعالیت آنتی اکسیدانت، عصاره آبی میوه سماق
متن کامل [PDF 745 kb]   (4781 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیوشیمی
دریافت: 1394/3/21 | پذیرش: 1394/4/20 | انتشار: 1394/12/16
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Investigating the Antioxidant Properties of Silver Nano Particle (Sumac Fruit) Synthesized by Green Method. J. Ilam Uni. Med. Sci. 2016; 23 (7) :181-189
URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-2782-fa.html

قربانی پریسا، حمیدی علمداری داریوش، نامور فریده، یغمایی پریچهره. بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانتی نانو ذره نقره تولید شده از عصاره آبی میوه سماق به روش سبز . مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام. 1394; 23 (7) :181-189

URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-2782-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 23، شماره 7 - ( 11-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4646