[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations63083617
h-index2719
i10-index18578
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: دوره 24، شماره 3 - ( 6-1395 ) ::
جلد 24 شماره 3 صفحات 17-10 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر چهار هفته تمرین مقاومتی به همراه مصرف عصاره یونجه بر میزان کاتپسین S و سیستاتین C دختران دارای کاهش وزن
سارا نصیری سمنانی* 1، فرشته شهیدی2
1- گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران ، sara.nasiri64@gmail.com
2- گروه فیزیولوژی ورزشی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران
چکیده:   (6075 مشاهده)

مقدمه: همراه با شیوع چاقی، کاهش وزن نیز طی دو دهه گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته که هنوز یکی از شایع ترین اختلالات محسوب می شود. هدف این تحقیق بررسی اثر چهار هفته تمرین مقاومتی به همراه مصرف عصاره یونجه بر میزان کاتپسین S و سیستاتین C دختران دارای کاهش وزن می باشد.

مواد و روش ها: تحقیق حاضر بر روی 28 دختر نوجوان دارای کاهش وزن انجام شد. که به طور تصادفی در 4 گروه(هر گروه 7 نفر) شامل گروه تمرین، تمرین-مکمل، کنترل، کنترل-مکمل قرار گرفتند. پروتکل تمرین شامل تمرینات مقاومتی به مدت 4 هفته و 3 روز در هفته که با شدت 60 درصد یک تکرار بیشینه آغاز و در پایان به 80 درصد آن رسید هم چنین گروه های مصرف کننده عصاره یونجه 1 سی سی(به ازای هر کیلوگرم وزن بدن) مصرف نمودند و خون گیری قبل و بعد از 4 هفته انجام شد.

یافته های پژوهش: میزان غلظت کاتپسین S و سیستاتین C بعد از 4 هفته در گروه های تمرین، تمرین-مکمل و کنترل-مکمل کاهش معنادار یافت(P<0.05) ولی در گروه کنترل این کاهش معنادار نبود(P<0.2).

بحث و نتیجه گیری: تحقیق حاضر نشان می دهد 4 هفته تمرین مقاومتی به همراه مصرف عصاره یونجه موجب افزایش وزن، کاهش سطح کاتپسین S و سیستاتین C می شود که در نهایت موجب بهبود ترکیب بدنی می گردند.

واژه‌های کلیدی: کاتپسین S، سیستاتین C، تمرین مقاومتی، دختران جوان
متن کامل [PDF 744 kb]   (2916 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیوشیمی
دریافت: 1392/6/20 | پذیرش: 1394/9/14 | انتشار: 1395/6/7
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

nasiri semnani S, shahidi F. The Effect of Four Weeks of Resistance Training Along with Alfalfa Extract on Cathepsin S and Cystatin C Levels in Girls with Weight Loss. J. Ilam Uni. Med. Sci. 2016; 24 (3) :10-17
URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1181-fa.html

نصیری سمنانی سارا، شهیدی فرشته. بررسی اثر چهار هفته تمرین مقاومتی به همراه مصرف عصاره یونجه بر میزان کاتپسین S و سیستاتین C دختران دارای کاهش وزن. مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام. 1395; 24 (3) :10-17

URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1181-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 24، شماره 3 - ( 6-1395 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4646