:: دوره 21، شماره 5 - ( مهر ماه 1392 ) ::
جلد 21 شماره 5 صفحات 13-1 برگشت به فهرست نسخه ها
مطالعه مروری خواص شیمیایی و شاخص‌های غذایی روغن بنه در مقایسه با روغن‌های زیتون، آفتابگردان و کانولا. استفاده‌های سنتی مردم ایلام از فراورده‌های درخت بنه
محمد سلیمان بیگی* 1، زینب ارزه گر2
1- دانشگاه ایلام ، soleimanbeigi@yahoo.com
2- دانشگاه ایلام
چکیده:   (12416 مشاهده)
بنه یک میوه روغنی است که کاربردهای دارویی، غذایی و صنعتی فراوانی از آن گزارش شده است. از دیر باز این میوه توسط مردم استان ایلام به صورت های دارویی و خوراکی مصرف شده است. در این تحقیق ضمن بررسی مصارف سنتی و عمومی آن بین ایلامیان، ویژگی های شیمیایی و خواص تثبیت شده آن از نظر علمی بررسی شده است. همچنین سعی گردیده است که فاکتورهای مؤثر روغن بنه با سایر روغن های شناخته شده خوراکی مقایسه گردند.
واژه‌های کلیدی: روغن بنه، اسید‌های چرب بنه، روغن زیتون، امگا-3، وه نه ووشک، مصارف سنتی بنه
متن کامل [PDF 574 kb]   (12215 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیوشیمی وتغذیه
دریافت: 1391/12/8 | پذیرش: 1392/8/1 | انتشار: 1392/8/1


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 21، شماره 5 - ( مهر ماه 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها