[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations63203627
h-index2719
i10-index18779
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: دوره 22، شماره 3 - ( 4-1393 ) ::
جلد 22 شماره 3 صفحات 108-101 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی آگاهی دانش آموزان راهنمایی مدارس خمین شهر در زمینه بهداشت مواد غذایی
سیدغلام عباس موسوی ، غلام رضا مصطفایی ، غلام رضا حسین دوست ، حمیدرضا گیلاسی ، ذبیح اله قارلی پور ، اکبر بابایی حیدرآبادی ، اعظم رضایی ، لیلا سلطان علیزاده ، رضا وفایی* 1
1- ، vafaeereza@gmail.com
چکیده:   (9010 مشاهده)
مقدمه: بهداشت مواد غذایی عبارت است از کلیه موازینی که رعایت آن ها در تولید، فرایند نگهداری و عرضه مواد غذایی ضروری است تا ماده غذایی سالم با کیفیت بالای بهداشتی به دست مصرف کننده برسد. این تحقیق با هدف تعیین آگاهی دانش آموزان راهنمایی مدارس خمین شهر در زمینه بهداشت مواد غذایی انجام گرفت. مواد و روش ها: مطالعه به صورت مقطعی روی 527 دانش آموز دختر و پسر انجام گرفت. داده ها از طریق پرسش نامه در دو بخش اطلاعات دموگرافیک و سوالات آگاهی جمع آوری گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار آماری SPSS vol.16 استفاده شد. یافته های پژوهش: میانگین نمره آگاهی دختران بیش از پسران بود، هم چنین نمره آگاهی دانش آموزان دوم راهنمایی بیشتر از سوم راهنمایی به دست آمد که از لحاظ آماری معنادار بود. آگاهی دانش آموزان در زمینه نوشیدنی مناسب 90 درصد، انواع تنقلات سالم 89 درصد، در مورد روش های پیشگیری از آلودگی مواد غذایی 36 درصد و انواع مواد غذایی که زود فاسد می شوند 50 درصد بود. بیشترین درصد منبع کسب آگاهی مربوط به مادر با 6/81 درصد و بعد از آن رابطین بهداشت با 58 درصد بود. بحث و نتیجه گیری: افزایش آگاهی دانش آموزان به خصوص پسران در زمینه های بهداشت فردی، مواد غذایی زود فساد و علائم فساد آن ها، سالم سازی و نگهداری مواد غذایی و مصرف انواع مواد غذایی مناسب در مدرسه باید جزء برنامه های آتی قرار گیرد.
واژه‌های کلیدی: آگاهی، بهداشت مواد غذایی، دانش آموزان
متن کامل [PDF 473 kb]   (2187 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بهداشت محیط
دریافت: 1393/5/1 | پذیرش: 1393/5/1 | انتشار: 1393/5/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

mosavi G, mostafaee G, hosain doost G, gilasi H, gharli pour Z, babaee haidar abadi A, et al . Studying the Knowledge of Middle School Students in Khomeinshahr City about Food Stuffs Hygiene. J. Ilam Uni. Med. Sci. 2014; 22 (3) :101-108
URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-2002-fa.html

موسوی سیدغلام عباس، مصطفایی غلام رضا، حسین دوست غلام رضا، گیلاسی حمیدرضا، قارلی پور ذبیح اله، بابایی حیدرآبادی اکبر، و همکاران.. بررسی آگاهی دانش آموزان راهنمایی مدارس خمین شهر در زمینه بهداشت مواد غذایی. مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام. 1393; 22 (3) :101-108

URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-2002-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 22، شماره 3 - ( 4-1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4646