Journal of Ilam University of Medical Sciences
مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام
J. Ilam Uni. Med. Sci.
Medical Sciences
http://sjimu.medilam.ac.ir
96
journal96
1563-4728
2588-3135
doi
fa
jalali
1390
10
1
gregorian
2012
1
1
19
4
online
1
fulltext
fa
بررسی اثر آگونیستیک پاپاورین برفرایند گلایکه شدن آلبومین سرم انسانی
Agonist Effect of Papaverine on Human
عمومى
General
پژوهشي
Research
مقدمه:گلایکه شدن یک واکنش غیر آنزیمی است که با واکنش قند با گروه های آمین پروتئین شروع می شود. در مرحله اولیه گلایکه شدن سنتز ترکیبات حد واسط آمادوری رخ می دهد. و در مرحله پایانی پس از یک سلسله واکنش های پیچیده و برگشت ناپذیر محصولات پیشرفته گلایکه شدن(AGE) ایجاد می گردد. گلایکه شدن اختلالات مرتبط با دیابت، پیری فیزیولوژیک و آلزایمر را تحت تاثیر قرار می دهد.
مواد و روش ها: در این مطالعه آلبومین سرم انسان همراه با گلوکز و در حضور غلظت های مختلف پاپاورین به مدت 42 روز در دمای ˚C 37 تیمار شد. هم چنینHSA به تنهایی به عنوان نمونه کنترل و در نمونه دیگر همراه با گلوکز به عنوان نمونه گلایکه تحت همان شرایط نگهداری شد. سپس نمونه ها با دو رنگ نمایی دورانی، فلورسانس و اسپکتروسکوپی فرابنفش بررسی شد.
یافته های پژوهش:گلایکه شدن آلبومین سرم با افزایش غلظت پاپاورین بیشتر می شود. نمونه های دارای پاپاورین تغییرات بیشتری در ساختار دوم، فلورسانس وابسته به محصولات AGE و تعداد لیزین آزاد نسبت به نمونه گلایکه وکنترل نشان می دهند.
بحث و نتیجه گیری:در گلایکه مارپیچ آلفا و صفحات بتا به ترتیب 7/5 درصد کاهش و 1/3 درصد افزایش نسبت به کنترل نشان می دهد. گلایکه 2/14 درصد فلورسانس بیشتر نسبت به کنترل نشان می دهد. تعداد لیزین آزاد برای گلایکه 8 درصد نسبت به کنترل کاهش نشان می دهد. در نمونه های دارای پاپاورین تمامی این موارد بیشتر تغییر می کند. تغییر جذب آلبومین در حضور پاپاورین نشان می دهد که پاپاورین سبب شده لیزین های بیشتری با قند تماس پیدا کنند و گلایکه شدن افزایش یابد.
Introductioni Glycation is a non enzymatic
reaction initiated by the primary addition of
sugar to the amino groups of proteins.In the
early stage of glycation, the synthesis of
intermediates leading to formation of
Amadori compounds occurs. In the late
stage, advanced glycation end product
(AGE)is irrevesibly formed after a complex
cascade of reactions. Glycation also affect
diabetes-related complications
physiological aging and neurodegenerative
diseases such as alzeimers.
Materials & Methodsi In this study, HSA
incubation with glucose and different
concentration of papaverine for 42 days at
37°C. as well as HSA incubation alone
(control sample), with glucose(glycated
sample)were treated respectively under the
same conditions. After 42 days, the samples
by use of circular dichroism, fluorescence
and UV spectroscopy were investigated.
Findingsi HSA glycation increases alon
with rising of papaverine concentration.
Samples containing papaverine showed
more changes in secondary structure free
amino groups and AGE fluorescence in
relation to glycated and control samples.
Discussion & Conclusion: In glycated
helix and sheet a 5.7% decrease and 3.1%
increase were seen in comparison to the
control respectively. Glycated showed
14.2% fluorescence more than the control.
Free lys number in glycated showed 8%
less in relation to the control. All this cases
showed more changes in samples which
contained papaverine. HSA absorb in
presence of papaverine showed that
papaverine cause more lys contact with
sugar and an increase in glycation.
گلایکه شدن، آلبومین سرم انسانی، پاپاورین
glycation, human serum
46
56
http://sjimu.medilam.ac.ir/browse.php?a_code=A-10-220-17&slc_lang=fa&sid=1
A
Ahmadzadeh
علیرضا
احمدزاده
aahmadzadeh20@yahoo.com
960031947532846002056
960031947532846002056
Yes
M
Feizie
محمد
فیضی
960031947532846002057
960031947532846002057
No
M
Habibi Rezaie
مهران
حبیبی رضایی
960031947532846002058
960031947532846002058
No