[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations71443690
h-index2919
i10-index20379
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۱ نتیجه برای رده‌ سلولی Kg-۱

نجمه سلطانی، نرگس نیکونهاد لطف آبادی،
دوره ۲۷، شماره ۳ - ( ۵-۱۳۹۸ )
چکیده

مقدمه: استفاده از فناوری نانو در انتقال دارو به سلول ها می تواند برخی از مشکلات پیشروی رسانش داروهای گیاهی از جمله غیر هدفمند بودن و اکسیدپذیری بالا را تا حدودی برطرف نماید. از این رو در این مطالعه نانوسامانه­ های نیوزومی حاوی اسانس رزماری به منظور بهبود شاخصه­ های فیزیکوشیمیایی و افزایش ویژگی های ضد توموری آن مورد بررسی قرار گرفته شده است.
مواد و روش ­ها: وزیکول­ های نیوزومی با استفاده از tween ۶۰، کلسترول و PEG با روش فیلم نازک تهیه شده و اسانس رزماری درون نیوزوم ها بارگذاری شد. بررسی شاخصه­ های فیزیکوشیمیایی آن ‌ها با استفاده از دستگاه ‌های زتا سایزر، FTIR، SEM انجام و الگوی رهایش اسانس در دمای ۳۷ و ۴۲ درجه سانتی گراد محاسبه گردید. در پایان میزان سمیت این نانوسامانه­ حاوی اسانس بر رده­ سلولی KG-۱ سرطان مغز استخوان مورد بررسی قرار گرفته است.
یافته ­های پژوهش: نتایج پژوهش نشان می ­دهد که نانوسامانه­ های حاوی اسانس با راندمان انکپسولاسیون ۷۵/۸۶ درصد، اندازه nm ۶/۷۳ و پتانسیل زتای mV ۴۶/۴۵- دارای مورفولوژی کروی، موقعیت مناسب اسانس در نانوسامانه، رهایش کنترل شده دردمای ۳۷ و ۴۲ درجه سانتی گراد است. هم چنین نتایج سمیت این نانوسامانه­ اسانس دار نشان می ­دهد که اسانس نیوزومه شده نسبت به اسانس آزاد دارای سمیت بالاتری بر رده سلولی KG-۱ می ­باشد.
بحث و نتیجه ‏گیری: نتایج این بررسی ضمن تائید روش مورد استفاده جهت سنتز نیوزوم، کاربرد نیوزوم به عنوان یک حامل کارآمد در درونگیری اسانس و آهسته رهش بودن آن، نشان می ­دهد که این نانوسامانه­ بدون ایجاد تغییر در ماهیت شیمیایی اسانس، سبب افزایش پایداری آن شده است و می ‌تواند حاملی مناسب جهت رسانش اسانس رزماری به سلول های KG-۱ و اعمال اثرات آن بر سلول ها باشد.

صفحه 1 از 1     

مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4701