[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations69223550
h-index2919
i10-index20078
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۱ نتیجه برای حلال اتانول

رضا تاجیک، حسن اصیلیان مهابادی، علی خوانین، احمد جنیدی جعفری، بابک عشرتی،
دوره ۲۱، شماره ۷ - ( ۱۱-۱۳۹۲ )
چکیده

مقدمه: ترکیبات پلی کلرینه بی فنیل از جمله آلاینده‌های خطرناک محیط زیستی و شغلی بوده و از پایدای شیمیا ئی بسیار با لا ئی بر خور دار بوده و چالش‌های شغلی و زیست محیطی عمده ای را ایجاد می کند. این ترکیبات اثرات بهداشتی مختلفی را با توجه به راه ورود، جنس، سن، غلظت و سطح مواجهه ایجاد می‌کنند. هدف از این مطا لعه تجزیه روغن‌های آسکارل با استفاده از پرتوهای میکروویو و تلفیقH۲O۲/TiO۲  می باشد.

مواد و روش ها: راکتور مورد استفاده یک بالن ژوژه پیرکس ته پهن بود که به وسیله یک لوله رابط از طریق منفذی که در بالای دستگاه میکروویو قرار داشت به یک کندانسور ارتباط پیدا می‌کرد.توان پرتو در محدوده ۵۴۰، ۷۲۰ و ۹۰۰ وات مورد استفاده قرار گرفتpH نمونه‌ها و دما به طور مداوم پایش می‌شد. آزمایش‌ها به صورت سه بار تکرار شد. روغن‌های آسکارل با استفاده از دستگاه GC-ECD مورد آ نالیز قرار گرفت. از نرم‌افزار Spss۱۶ برای تجزیه و تحلیل آماری استفاده گردید.

یافته‌های پژوهش: میانگین تجزیه برای مجموع PCBs‌ برحسب توان پرتومیکروویو با ۵۴۰، ۷۲۰ و ۹۰۰ وات به ترتیب ۸۵/۸۳، ۸۹/ ۸۸ و ۳۳/۹۶ بود. میانگین تجزیه برای مجموع PCBs‌ برحسب نسبت حلال مورد استفاده به روغن آسکارل به میزان ۱:۱، ۲:۱ و ۳:۱ به ترتیب ۱۹/۵۴، ۱۶/۷۹ و۰۷/ ۹۵ درصد بود. میانگین تجزیه برحسب عدم استفاده و بکارگیری همزمان H۲O۲به میزان ۱۰٪ و TiO۲ با نسبت ۰۵/۰، ۱۰/۰، ۱۵/۰ و ۲۰/۰ گرم به ترتیب ۷۲/۷۰، ۴۳/۸۹، ۴۰/۹۰،  ۹۱/۵۹و ۲۱/۹۳ درصد بود. همچنین میانگین تجزیه برحسب عدم استفاده و بکارگیری همزمان H۲O۲ به میزان ۲۰٪ و TiO۲ با نسبت‌های ۰۵/۰، ۱۰/۰، ۱۵/۰ و ۲۰/۰ گرم به ترتیب ۷۲/۷۰، ۹۴، ۰۷/۹۵، ۳۳/۹۶ و ۱۷/۹۷ درصد بود. بحث و نتیجه‌گیری: تابش پرتو میکروویو روی بی فنیل های چند کلره در حضور حلال اتانول و اکسید کننده قوی پر اکسید هید روژن و کاتالیزور دی اکسید تیتا نیوم منجر به کاهش میزان این ترکیبات‌ در روغن ترانسفورمر ‌شد. در واقع با افزایش مقادیر اتانول ،H۲O۲ و TiO۲میزان تولید رادیکال هیدروکسیل افزایش و موجب کلرزدایی بیشتر مولکول PCB گردید.



صفحه 1 از 1     

مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4701