[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations69623578
h-index2919
i10-index20179
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۱ نتیجه برای قلعه دره

رحمت اله محمدی پور، شاهرخ فولادوند، فرشاد سبزعلی، سمیره قلعه دره،
دوره ۲۵، شماره ۵ - ( ۱۰-۱۳۹۶ )
چکیده

مقدمه: تأمین بهداشت و درمان یکی از نیاز های اساسی هر جامعه است که بخش عمده ای از منابع مالی دولت را به خود اختصاص می‌ دهد. عدم کفایت منابع اختصاص ‌یافته به بخش درمان، شکاف چشم گیری بین رشد منابع قابل ‌دسترس و منابع مورد نیاز وجود دارد. این مسئله ایجاد منابع از طریق استفاده از درآمد های اختصاصی را ضرورت ساخته است. در این راستا، پژوهش حاضر به دنبال شناسایی عوامل مؤثر بر جذب درآمد های اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام می ‌باشد.
مواد و روش ها: تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی بوده و از نظر روش انجام تحقیق در زمره تحقیقات توصیفی و تحلیلی است. جامعه آماری پژوهش کلیه بیمارستان‌ های تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام بعلاوه ستاد دانشگاه علوم پزشکی در سال ۱۳۹۳ است. برای نمونه گیری از روش نمونه گیری طبقه ای نسبی، برای جمع آوری داده ها از ابزار پرسش نامه محقق ساخته که برای بررسی پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ (۹۳/۰) استفاده شده است. داده ‌های این مطالعه با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ و با استفاده از آمار توصیفی و آزمون ‌های کلموگروف اسمیرنوف k-s و T استیودنت تجزیه و تحلیل شدند.
یافته ‌های پژوهش: نتایج تحقیق حاکی از آن است که استفاده از نرم‌ افزار پیشرفته HIS، عامل نیروی انسانی متخصص و ثبت دقیق و صحیح اقدامات درمانی انجام‌ شده در صورت حساب ‌های بیمارستان در وصول درآمد های اختصاصی تأثیر معنا داری دارد و اصلاح و بهبود فرآیند ها و اقدامات جدی برای وصول مطالبات و حذف سیستم ‌های دستی وصول درآمد (صندوق) در وصول درآمد های اختصاصی تأثیر معنا داری ندارد.
بحث و نتیجه گیری: طبق یافته ‌های این پژوهش، علوم پزشکی استان ایلام در صورت استفاده از نرم ‌افزار پیشرفته HIS و وجود عامل نیروی انسانی متخصص می‌تواند با ثبت دقیق و صحیح اقدامات درمانی انجام‌ شده در صورت حساب‌ های بیمارستان میزان وصولی درآمد های اختصاصی خود را افزایش دهد.



صفحه 1 از 1     

مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.53 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4701