[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2020
Citations68513487
h-index2819
i10-index19877
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۴ نتیجه برای فاضلی باوند پور

زینب فاضلی ، فاطمه سادات فاضلی باوند پور، علیرضا ابدی ، محمد امین پور حسینقلی، صیاد بسطامی نژاد،
دوره ۲۰، شماره ۴ - ( ۱۱-۱۳۹۱ )
چکیده

مقدمه: سرطان پانکراس یکی از سرطان های کشنده است و بقای بسیار پایینی دارد. نظر به اهمیت این سرطان کشنده در دنیا، مطالعات گوناگونی برای برآورد بار این بیماری و هزینه های تحمیل شده آن بر جامعه در کشورهای توسعه یافته انجام شده است. با توجه به این که اطلاعات اندکی درباره روند مرگ و میر به علت ابتلا به این سرطان در جامعه ایرانی در دست می باشد، مطالعه حاضر به منظور برآورد بار حاصل از مرگ و میر سرطان پانکراس در جمعیت ایرانی و بررسی روند آن طی سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳ انجام شده است. مواد و روش ها: در این مطالعه آنالیز بر روی اطلاعات منتشر شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مربوط به مرگ حاصل از سرطان پانکراس در سال های تحت مطالعه انجام شده است. اطلاعات در گروه های جنسی و گروه های سنی گروه بندی شده و میزان های مرگ بر اساس جمعیت تحت پوشش ثبت مرگ محاسبه گردیده است. یافته های پژوهش: نتایج نشان داد که میزان مرگ حاصل از سرطان پانکراس کاهش یافته است. میزان های مرگ و میر سرطان پانکراس در گروه جنسی مردان بیشتر از گروه زنان می باشد. و نیز با افزایش سن میزان مرگ حاصل از این سرطان نیز افزایش می یابد. بحث و نتیجه گیری: اطلاعات حاصل از این تحقیق نشان می دهد که روند مرگ و میر به علت ابتلا به این سرطان در ایران در حال کاهش می باشد و می توان برآورد کرد که در سال های اخیر روند ثابتی را داشته باشد.
زینب فاضلی، فاطمه سادات فاضلی باوند پور، علیرضا ابدی، محمد امین پور حسینقلی، اکبر اکبری، جعفر سلیمیان،
دوره ۲۰، شماره ۴ - ( ۱۱-۱۳۹۱ )
چکیده

مقدمه: سرطان پستان یکی از سرطان های شایع در میان زنان است. مطالعه حاضر به منظور برآورد بار حاصل از مرگ و میر سرطان پستان در جمعیت زنان ایرانی و بررسی روند آن طی سال های ۱۳۷۴ تا ۱۳۸۳ انجام شده است. مواد و روش ها: در این مطالعه آنالیز بر روی اطلاعات منتشر شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مربوط به مرگ حاصل از سرطان پستان در سال های تحت مطالعه انجام شده است. اطلاعات در گروه های جنسی و گروه های سنی گروه بندی شده و میزان های مرگ بر اساس جمعیت تحت پوشش ثبت مرگ محاسبه گردیده است. یافته های پژوهش: این مطالعه نشان داد که مرگ و میر استاندارد شده سنی به علت ابتلا به سرطان پستان در ایران در سال های تحت مطالعه افزایش یافته است هر چند که در طی سال های ۱۳۸۳-۱۳۸۱ ثابت می باشد. بحث و نتیجه گیری: با توجه به روند افزایشی این سرطان در میان زنان ایرانی و از آن جا که تشخیص زودرس سرطان پستان کلید اصلی کاهش بار مرگ و میر به علت ابتلا به این سرطان می باشد. در نتیجه برنامه های غربالگری به خصوص برای زنان در گروه های سنی جوان جهت کاهش میزان مرگ و میر به علت ابتلا به این سرطان در سال های آتی ضروری به نظر می رسد.
زینب فاضلی، فاطمه سادات فاضلی باوند پور، مصطفی رضایی طاویرانی، مصیب مظفری، رشید حیدری مقدم،
دوره ۲۰، شماره ۵ - ( ویژه نامه زمستان ۹۱ ۱۳۹۱ )
چکیده

خلاصه: امروزه مسئولیت های اخلاقی در طیفی ازمسئولیت های فردی - شخصی تا مسئولیت های فردی - شغلی گسترده شده است. اخلاق حرفه ای یکی از مسائل اساسی در جوامع بشری بشمار می آید. اگر تعریف جامعی از اصول اخلاقی ارایه شود، افراد حرفه ای در هر شغلی می توانند تصمیم بگیرند که چه رفتاری منطقی و غیر منطقی است، کدام عمل اخلاقی و کدام یک غیر اخلاقی است. در جامعه پزشکی طرح بحث اخلاق به دلیل اهمیت حرفه پزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار است بطوریکه اخلاق پزشکی، مباحث علمی بسیار جدی و گسترده ای را به خود اختصاص داده است. اگر مزایای حاصل از رعایت اخلاق حرفه ای فراگیرتر باشد میزان تعهد به اصول آن از درجه بالاتری برخوردار است و هرقدر محدودیتهای اعمال شده ناشی از اصول اخلاق حرفه ای منطقی تر و در رشد سازمان موثرتر باشد، پایبنــــدی به آن محکمتر خواهد بود.
زینب فاضلی، فاطمه السادات فاضلی باوند پور، علیرضا ابدی، محمد امین پور حسینقلی، حمید تقی نژاد،
دوره ۲۰، شماره ۵ - ( ویژه نامه زمستان ۹۱ ۱۳۹۱ )
چکیده

چکیده مطالب: سرطان کبد یکی از کشنده ترین سرطانهای گوارشی است و در حال حاضر نزدیک به ۶% کل سرطان های جهان را تشکیل می دهد.. اگر چه سرطانهای گوارشی از جمله سرطان کبد سهم عمده ایی از بار بیماریها را در مطالعه سازمان بهداشت جهانی به خود اختصاص داده اند، داده های به روزی در مورد بار حاصل از این سرطان در ایران در دسترس نیست. هدف این مطالعه برآورد بار حاصل از مرگ و میر سرطان کبد در جمعیت ایران و بررسی روند آن طی سالهای ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۳ است مواد و روشها : اطلاعات مربوط به مرگ حاصل از سرطان کبد[ICD-۹ ۲۰]که بوسیله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالهای تحت مطالعه منتشر شده استخراج گردید..اطلاعات در گروه های جنسی (زن و مرد) و گروه های سنی ۰-۵, ۵-۱۴, ۱۵-۴۹ and >=۵۰]] گروه بندی شدند و میزانهای مرگ براساس جمعیت تحت پوشش ثبت مرگ (مرگ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر) محاسبه گردید. یافته :.نتایج حاصل از محاسبه میزان های مرگ و میر در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر نشان داد که میزان مرگ حاصل از سرطان کبد از ۲,۵۶ به ۳.۵۳ افزایش یافته است.این میزان های مرگ و میر در کلیه سال های تحت مطالعه نشان می دهد که سرطان کبد در گروه جنسی مردان بیشتر از گروه زنان می باشد. که با افزایش سن میزان مرگ حاصل از این سرطان نیز افزایش می یابد. نتیجه گیری: با توجه به نتایج تحقیق حاضر سرطان کبد در ایران در حال افزایش است و نیز غربالگری این سرطان در ایران اندک است در نتیجه توصیه می شود که در افراد مبتلا به هپاتیت ب ، غربالگری جهت شناسایی موارد ابتلا به سرطان کبد انجام شود.

صفحه 1 از 1     

مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.88 seconds with 32 queries by YEKTAWEB 4700