[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: درباره نشريه :: صفحه اصلي :: آخرين شماره :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
نمایه ها::
برای نویسندگان::
هزینه چاپ::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
سیاست های نشریه ::
بیانیه اخلاقی::
ثبت شکایت::
::
Citation Indices from GS

Citation Indices from GS

AllSince 2019
Citations62733583
h-index2719
i10-index18478
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
:: دوره 22، شماره 4 - ( ضمیمه شهریور ماه 1393 ) ::
جلد 22 شماره 4 صفحات 33-27 برگشت به فهرست نسخه ها
تولید نانوذرات نقره به روش زیستی با استفاده از عصاره میوه بلوط و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر علیه عوامل ایجاد عفونت های بیمارستانی
محمود چهاردولی* 1، احسان خدادادی2
1- دانشگاه ایلام، دانشکده کشاورزی، بخش زراعت و اصلاح نباتات ، M.chahardooli@gmail.com
2- دانشگاه ایلام، دانشکده کشاورزی، بخش زراعت و اصلاح نباتات
چکیده:   (7639 مشاهده)

مقدمه : باکتری ها از جمله عوامل ایحاد عفونت های بیمارستانی هستند که با مقاومت به آنتی بیوتیک های متداول مشکلات زیادی را برای سلامت بشر ایجاد کرده اند. نانوذرات نقره خواص ضد میکروبی بالایی دارند و می توانند در زمینه های مختلف پزشکی و کنترل بهداشت به کار گرفته شوند. هدف این پژوهش تولید نانوذرات نقره به روش زیستی تک مرحله ای و با کاربرد عصاره میوه بلوط و بررسی فعالیت ضد باکتریایی آن می باشد. مواد و روش ها: عصاره میوه بلوط تهیه شده و برای تولید نانوذرات نقره به محلول نیترات نقره اضافه شد. تولید نانوذرات در محلول با ثبت تغییر رنگ در طول آزمایش و میزان جذب در طول موجهای مختلف توسط اسپکتوفوتومتر بررسی شد. فعالیت ضد میکروبی محلول نانوذرات به روش بررسی هاله محدودیت بر علیه باکتری های Escherichia coli PTCC 1330، Staphylococcus aureus PTCC 1112، Pseudomonas aeruginosa PTCC 1074 و Bacillus subtilis PTCC 1715 بررسی شد. یافته های پژوهش: تغییر رنگ از شفاف به قهوه ای تیره در محلول مشاهده شد میزان جذب نیز افزایش یافته و در 420 نانومتر بیشترین جذب مشاهده شد. فعالیت ضد میکروبی محلول نانوذرات نقره بر علیه تمام باکتری ها بررسی و اثبات شد. بحث و نتیجه گیری: نانوذرات نقره در یک فرایند یک مرحله ای و در زمان کم تولید شد و فعالیت ضد میکروبی مناسبی نشان داد.

واژه‌های کلیدی: عفونت های بیمارستانی، نانوذرات نقره، خواص ضد میکروبی، روش زیستی، عصاره میوه بلوط
متن کامل [PDF 458 kb]   (5295 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیماریهای عفونی
دریافت: 1392/10/4 | پذیرش: 1393/2/22 | انتشار: 1393/6/10
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

chahardoli M, khodadadi E. The Biosynthesis of Silver Nanoparticles using OAK fruit extract and the investigation of their Anti-microbial Activities against nosocomial infection agents. J. Ilam Uni. Med. Sci. 2014; 22 (4) :27-33
URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1437-fa.html

چهاردولی محمود، خدادادی احسان. تولید نانوذرات نقره به روش زیستی با استفاده از عصاره میوه بلوط و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر علیه عوامل ایجاد عفونت های بیمارستانی. مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام. 1393; 22 (4) :27-33

URL: http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1437-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 22، شماره 4 - ( ضمیمه شهریور ماه 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله دانشگاه علوم پزشکی ایلام Journal of Ilam University of Medical Sciences
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 4643