%0 Journal Article %A Maghsodi moghadam, Mohammad %A Maghsodi, Hoseyn %A Ebrahimi, Mohammad %A Ghanbari, Abas %A Hejaziyan, Seyd Hoseyn %T Investigation of the Anti-inflammatory Properties of Iranian Nigella sativa L in Reducing the Expression of Pre-Inflammatory Cytokines of TNF-α and IL-18 in Human THP-1 Cells %J Journal of Ilam University of Medical Sciences %V 25 %N 3 %U http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-3445-fa.html %R 10.29252/sjimu.25.3.147 %D 2017 %K Osteoarthritis, Nigella sativa L essential oil, Cytokines, THP-1 cells, %X مقدمه: استئو آرتریت شایع‌ ترین نوع بیماری مفصلی در انسان است. کشف رد پای التهاب در بروز استئو آرتریت کشف جدیدی نیست. تغییرات تخریبی در مفاصل التهابی با تولید بیش از حد سایتوکین‌های التهاب آور همراه است. در این جریان سلول‌‌ های مونوسیت و ماکروفاژ به سینوویوم وارد شده و در تولید سایتوکین ‌ها نقش ایفا می‌کنند. هدف این مطالعه بررسی میزان تاثیر اسانس سیاه دانه در کاهش بیان سایتوکین‌های پیش التهابی در سلول‌ های ماکروفاژ و مونوسیت انسانی در مقایسه با دارو‌ های ضد التهاب استروئیدی در مدلی شبیه به استئوآرتریت است. مواد و روش ‌ها: کشت سلول‌ های THP-1، تهیه اسانس سیاه دانه، تعیین سمیت با روش‌‌های SDH، LDH و MTT، تیمار سلول‌ها با LPS، دارونما‌ها و اسانس، جد اسازی RNA و سپس تولید cDNA انجام گردید و میزان بیان TNF-α و IL-18 با روش RT-PCR تعیین و با استفاده از ANOVA ، F static و REST آنالیز گردید. یافته‌ های پژوهش: اسانس سیاه دانه میزان بیان TNF-α و IL-18 را کاهش داده و دارای اختلاف معنی داری (P<0.05) با گروه کنترل می‌باشد. بحث و نتیجه گیری: نتایج نشان داد که اسانس سیاه دانه باعث کاهش بیان TNF-α و IL-18 در سلول‌ های THP-1 تحریک شده با LPS می‌شود و به دلیل خاصیت ضد التهابی می‌‌تواند در درمان بیماری‌های التهابی مورد توجه قرار گیرد. %> http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-3445-fa.pdf %P 147-159 %& 147 %! %9 Research %L A-10-3049-1 %+ Dept of Biology, Payam-e Nour University, Tehran, Iran %G eng %@ 1563-4728 %[ 2017