TY - JOUR JF - sjimu JO - J. Ilam Uni. Med. Sci. VL - 21 IS - 5 PY - 2013 Y1 - 2013/10/01 TI - A review Study on Chemical Properties and Food Indexes of Mastic Oil Compared With Olive, Sunflower and Canola oils. The Ilamian Traditional Uses of Mastic TT - مطالعه مروری خواص شیمیایی و شاخص‌های غذایی روغن بنه در مقایسه با روغن‌های زیتون، آفتابگردان و کانولا. استفاده‌های سنتی مردم ایلام از فراورده‌های درخت بنه N2 - بنه یک میوه روغنی است که کاربردهای دارویی، غذایی و صنعتی فراوانی از آن گزارش شده است. از دیر باز این میوه توسط مردم استان ایلام به صورت های دارویی و خوراکی مصرف شده است. در این تحقیق ضمن بررسی مصارف سنتی و عمومی آن بین ایلامیان، ویژگی های شیمیایی و خواص تثبیت شده آن از نظر علمی بررسی شده است. همچنین سعی گردیده است که فاکتورهای مؤثر روغن بنه با سایر روغن های شناخته شده خوراکی مقایسه گردند. SP - 1 EP - 13 AU - Soleiman-Beigi, Mohammad AU - Arzehgar, Zeinab AD - Ilam University KW - mastic oil KW - fatty acids KW - baneh KW - omega-3 KW - wanoshk KW - traditional uses of baneh UR - http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-890-fa.html ER -