TY - JOUR T1 - Evaluating the Nutritional Status of Dormitory Resident Students in Shahid Beheshti University of Medical Science TT - بررسی وضعیت تغذیه دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی JF - sjimu JO - sjimu VL - 21 IS - 3 UR - http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1196-fa.html Y1 - 2013 SP - 109 EP - 117 KW - nutritional status KW - food groups KW - Health KW - students N2 - مقدمه: بررسی وضعیت تغذیه در گروه های جمعیتی یک ابزار و معیار کاربردی در ارزیابی سلامت فرد و جامعه است، هدف از این مطالعه بررسی وضعیت تغذیه دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از نظر دریافت گروه های غذایی می باشد. مواد و روش ها: این پژوهش از نوع توصیفی تحلیلی بود که روی 658 دانشجوی ساکن در خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روش نمونه گیری خوشه ای انجام شد. جهت جمع آوری اطلاعات از پرسش نامه استفاده گردید. در نهایت داده ها به وسیله نرم افزار آماری SPSS vol.16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش: میانگین سنی دختران 82/21 سال و پسران 76/22 سال بود. مصرف گروه های غلات(P=0.03)، گوشت و جانشین های آن(P=0.000)، میوه ها(P=0.003)، سبزی ها(P=0.000) و سایر مواد غذایی(P=0.000) در دانشجویان دختر در مقایسه با پسران به طور معنی داری بیشتر بود. بحث و نتیجه گیری: نتایج پژوهش نشان می دهد که دانشجویان از عملکرد مطلوبی درخصوص تغذیه برخوردار می باشند. توجه بیشتر مسؤلان به این موضوع و انجام اقدامات لازم در راستای آموزش افراد در این زمینه در جهت حفظ و تداوم این امر ضروری به نظر می رسد. M3 ER -