AU - Vahdat Shariatpanahi, Zahra AU - Vahdat Shariatpanahi, maryam TI - Comparing the Effect of Presenting the Course of Nutrition as Problem Based Learning with Method of Lecture in Level of Learning and Presence in the Class in midwifery Students PT - JOURNAL ARTICLE TA - sjimu JN - sjimu VO - 22 VI - 1 IP - 1 4099 - http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1161-fa.html 4100 - http://sjimu.medilam.ac.ir/article-1-1161-fa.pdf SO - sjimu 1 AB  -   مقدمه: روش حل مسئله ، مهارت های یادگیری و فهم در س را در دانشجو زیاد می کند. هدف از انجام این مطالعه، مقایسه ارائه درس تغذیه نظری به صورت معرفی بیمار با ارائه روش متداول سخنرانی بوده است.   روش ها: در این مطالعه ی نیمه تجربی،20 نفر از دانشجویان رشته ی مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام که دارای واحد تغذیه بودند، به روش سرشماری مورد بررسی قرار گرفتند. هشت جلسه ی ابتدای درس به شکل سخنرانی و هشت جلسه انتهایی با روش حل مسئله ارائه گردید. در انتهای دو دوره میزان غیبت، نمره امتحانی کسب شده، مدت زمان صرف شده برای مطالعه دروس امتحان و میزان رضایتمندی مقایسه شدند.   نتایج: میانگین نمره ی دانشجویان در دوره ی دوم مطالعه، به شکل معنی داری بیش تر از دوره ی اول مطالعه بود ) 04 / 0 . ( P= میانگین زمان مصرف شده برای مطالعه در دوره ی دوم بررسی به شکل معنی داری کم تر از دوره ی اول مطالعه بود (02 / 0 . ( P= درصد رضایت از شیوه تدریس در نیمه دوم مطالعه بیشتر از نیمه اول بود ) 01 / 0 . ( P= در میانگین روزهای غیبت در دو دوره تفاوت ی دیده نشد ) 6 / 0 . ( P=   نتیجه گیری: روش ارائه درس تغذیه نظری به شکل آموزش مبتنی بر حل مسئله می تواند بر میزان یادگیری و رضایتمندی دانشجو درکلاس درس بیفزاید.   CP - IRAN IN - LG - eng PB - sjimu PG - 59 PT - Research YR - 2014