:: دوره 20، شماره 4 - ( 11-1391 ) ::
جلد 20 شماره 4 صفحات 181-176 برگشت به فهرست نسخه ها
بهینه سازی ایزوالکتریک فوکوسینگ(بعد اول) عصاره پروتئینی مغز موش ماده
آنا میفور* 1، نایبعلی احمدی ، فرج اله ملکی
1- ، meyfour_a@yahoo.com
چکیده:   (12443 مشاهده)
مقدمه: مهم ترین فعالیـــت های بیولوژیکی در سلول بر عهده پروتئین هاست و امروزه شناسایی پروتئین های سلول های مغزی و عملکرد آن ها با توجه به اهمیت مغز و نقش آن در کنترل فعالیت های بیولوژیکی از مباحث مورد علاقه محققان نورولوژیست می باشد. یکی از روش های مورد استفاده برای بررسی پروتئین های سلول های مغز، جدا کردن پروتئین ها بر اساس pH ایزوالکتریک آن ها می باشد. این مطالعه به منظور بهینه سازی شرایط ایزوالکتریک فوکوسینگ و انتخاب نوار با شیب pH تثبیت شده(IPG) که دارای بیشترین قدرت تفکیک باشد، انجام گردید. مواد و روش ها: بعد از استخراج پروتئین های مغز موش و تعیین غلظت پروتئین ها به روش Bradford، عمل ایزوالکتریک فوکوسینگ با استفاده از سه نوار IPG با سه شیب PH مختلف انجام شد. یافته های پژوهش: نوار IPG با pH=3-10NL در مـقایسه با دو نـــوار IPG دیگر با pH=3-10 و pH=4-7 توانست پروتئین های بیشتری با قدرت نفکیک بالا جداسازی کند. بحث و نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که نوارهای با pH=3-10NL در مقایسه با دیگر نوارهای به کار رفته در تکنیک ایزوالکتریک فوکوسینگ می توانند پروتئین های بیشتری را از یکدیگر جدا کنند و این نوارها دارای قدرت تفکیک بهتری نسبت به دیگر نوارهایIEF می باشند. با توجه به پیچیدگی مغز، عملکرد آن و گستردگی پروتئین هایش این نوارها برای جداسازی پروتئین ها مناسب ترند.
واژه‌های کلیدی: مغز، ایزوالکتریک فوکوسینگ، موش، پروتئین
متن کامل [PDF 176 kb]   (4134 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: بیولوژی
دریافت: 1391/12/23 | پذیرش: 1391/12/27 | انتشار: 1391/12/27


XML   English Abstract   Print



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 20، شماره 4 - ( 11-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها